KINEK TUDOK SEGÍTENI?

1-ES TÍPUSÚ CUKORBETEG

Életmód tanácsadás, coaching, étrend és edzésterv készítés, személyi edzés

2-ES TÍPUSÚ CUKORBETEG

Életmód tanácsadás, coaching, étrend és edzésterv készítés, személyi edzés

INZULIN-REZISZTENS

Életmód tanácsadás, coaching, étrend és edzésterv készítés, személyi edzés

SZÜLŐK

Életmód tanácsadás, coaching, tudnivalók a betegség működéséről

CUKORBETEG-ÉLETMÓD

TANÁCSADÁS

Mivel felnőtt fejjel lettem cukorbeteg, jól emlékszem rá, hogy min megy keresztül egy cukorbeteg és családja, amikor diagnosztizálják nála a betegséget. A betegnek kemény harcot kell vívni a saját egójával, el kell és be kell fogadni a betegség tényét, meg kell küzdeni a betegség és az egyén társadalmi elfogadásával a család, a barátok és a kollégák köreiben. Ki kell alakítani egy új életet, amiben nem csak a táplálkozás, a sport és a gyógyszeres terápia, de az egyén lelki egészsége is ugyanolyan fontos.

A cukorbeteg-életmód tanácsadás vagy coaching során segítek egy boldog, élhető élet kialakításában. Mindegy, hogy újonnan felfedezett vagy régebb óta meglévő cukorbetegséged vagy inzulinrezisztenciád van, vagy olyan szülő vagy, akinek gyermeke érintett a betegségben. Személyes beszélgetések során tárjuk föl a problémákat, kérdéseket, és segítek megtalálni rájuk a megoldásokat és válaszokat.

DÍJAZÁS: 7900 Ft/óra
 

ÉTREND TERVEZÉS

Online kitölthető adatlap, kérdőív és egy heti étkezési-, vércukorszint- és inzulin-napló alapján fölmérem a cukorbetegséged vagy inzulinrezisztenciád állapotát, meghatározom az anyagcsere-típusodat és megállapítom a céljaidnak megfelelő egyéni kalóriaszükségletedet. Majd ezek alapján meghatározom a napi étkezések számát és az ideális fehérje-, zsír- és szénhidrátbevitelt étkezésenként. Összeállítok számodra egy mintaétrendet, amibe szükség esetén beleillesztem a táplálékkiegészítőket is.

Az étrendtervezés során többféle megközelítéssel dolgozom, lehet az vegetáriánus vagy vegán, teljes értékű növényi étrend, paleolit diéta, LCHF (Low Carb High Fat), azaz magas zsír és alacsony szénhidrát tartalmú diéta vagy időszakos böjtölés. Igazi, személyre szabott étrendet fogsz kapni, ami a te inzulinrezisztenciádhoz vagy cukorbetegségedhez, és a te anyagcserédhez igazodik.

DÍJAZÁS: 29.900 Ft/db
 

EDZÉSTERV KÉSZÍTÉS

Online kérdőívben fölveszem az adataidat, céljaidat és inzulinrezisztenciádra vagy cukorbetegségedre vonatkozó fontos információkat. Egyéni céljaid (fogyás, izomtömeg növelés, erőnövelés, állóképesség növelés) és inzulinrezisztenciád vagy cukorbetegséged típusa alapján készítek számodra edzéstervet, és adok néhány tanácsot az edzés előtti és közbeni vércukorszint kontrollra, amennyiben szükséges.

Többféle edzéstípussal dolgozom, lehet az konditermi edzés, futás, úszás, biciklizés, TRX és egyéb funkcionális edzésformák. Biztos lehetsz benne, hogy a testalkatodhoz, fittségedhez és céljaidhoz legjobban illeszkedő edzéstervet fogod kapni

DÍJAZÁS: 5900 Ft/db
 

SZEMÉLYI EDZÉS

Amennyiben készítettem számodra edzéstervet, és szeretnéd megtanulni a gyakorlatok helyes kivitelezését, hogy egyrészt biztosan fejlődj, másrészt elkerüld a sérüléseket, akkor tartok neked személyi edzést is.

Természetesen a személyi edzés során az edzés elején végigvezetlek az edzésspecifikus bemelegítő gyakorlatokon, ami fontos egyrészt az edzésre való felkészülés miatt, másrészt a sérülések elkerülése végett. Az személyi edzés során nemcsak megmutatom a gyakorlatok helyes kivitelezését, de végig figyelek rád, és korrigálok a kivitelezésen. Ha valamelyik gyakorlat nem vagy nem elég jól megy, akkor megfelelően skálázva könnyítünk rajta, vagy más rávezető gyakorlatot csinálunk helyette, hogy később képes legyél megtanulni az eredetileg tervezett gyakorlatot. A személyi edzés végén pedig lenyújtjuk a használt izmokat és az egész testet, ami fontos a fejlődés elősegítése és a regeneráció miatt is.

DÍJAZÁS: 4900 Ft/óra
 

MIÉRT VÁLASSZ ENGEM?

  • Mert magam is cukorbeteg vagyok, nem csak a tankönyvekből ismerem, hanem élem is ezt a betegséget.

  • Mert egy személyben vagyok táplálkozási tanácsadó, edző és életmód tanácsadó: elméleti és gyakorlati ismereteket szereztem sok év alatt mindhárom területen, és a cukorbetegség és inzulinrezisztencia szemüvegén keresztül nézve tudok segíteni neked.

  • Mert összefüggésében kezelem az táplálkozás, az edzés és az életvitel hármasát, hiszen mindegyik hatással van a többire.

  • Mert egyénre szabott segítséget kapsz, legyen az életmód tanácsadás vagy coaching, étrendtervezés vagy edzésterv készítés: a te betegségedhez, a te anyagcserédhez, a te életedhez és céljaidhoz igazítunk mindent. Mert ez csak így működik.

  • Mert én nem csak mondom, hanem meg is csináltam azt, hogy testileg és lelkileg fölálltam egy 1-es típusú cukorbetegségből, és kialakítottam egy olyan új életet, amiben a cukorbetegségem nem korlátoz semmiben.

RÓLAM MONDTÁTOK

HENRIETTA

Orvostanhallgatóként és IR-rel, illetve autoimmun pajzsmirigy betegséggel "felvértezve" én is utánajártam a témának, és mégis hasznos és új információkat kaptam tőled!

ISTVÁN

Ebben a videóban több információt kaptam, mint a dietetikustól, vagy bármilyen füzetecskéből a helyes étkezés megtervezéséhez! Ki szeretném fejezni csodálatomat és megbecsülésemet irántad, hogy nem kevés munkával, utánajárással nagyon sokunknak utat mutatsz!

TÜNDE

Nagyon megszerettelek, nagyon jó amikor valaki ennyire tudatosan próbál segíteni. Nekem IR-em van, és most az útvesztőben próbálok utat keresni. Pont TE kellettél nekem :)

RICHÁRD

Most szeptemberben leszek 10 éve diabéteszes, és a te vlogod és contented eddig szinte a legnagyobb segítség nekem!

ANETT

Régóta keresgéltem egy cukorbetegségről szóló csoportot, felületet, de egyik sem volt igazán az én számíze szerinti. Viszont Te egy valódi Istenáldása vagy. Laza, szókimondó, de mégis abszolút profi és alapos ismeretekkel rendelkező sorstárs.

ÁKOS

Szerintem Tamás az egyik legautentikusabb tanácsadó, akivel 30 éves diabos múltam alatt találkoztam...