Zöldséges-olívás csirkemellragu

Mutatok egy mediterrán, zöldséges-olívás csirkemell ragut, ami gyorsan és egyszerűen elkészíthető.


A csirkemell nagyon jó alapanyag sportoló cukorbetegek vagy inzulinrezisztensek számára, mivel a magas fehérjetartalom mellé alacsony zsírtartalom párosul. Sokféleképpen lehet elkészíteni, most mutatok egy egyszerű receptet, hogy mediterrán, zökdséges-olívás ragut varázsoljunk a csirkemellből.



Hozzávalók

  • 4 db egész csirkemell filé

  • 1 db cukkini

  • 1 db padlizsán

  • 1 üveg olívabogyó

  • 4 db paradicsom


Elkészítés


Először dinszteljétek meg a hagymát kókuszzsíron, aztán mehet rá a kockára vágott csirkemell és a fűszerek. Én borsot, oregánót és kakukkfüvet szoktam használni a só mellett, de természetesen ízlés szerint bárhogyan alakítható a csirkemell fűszerezése.


Amikor a csirkemell szépen kifehéredett, borítsátok bele a kockára vágott zöldségeket, úgy mint padlizsán, cukkini, paradicsom, olívabogyó. Van, hogy brokkolit is rakok bele, de igazából nem illik az ízvilághoz, ti ne rakjatok bele! :D


Miután bekerült a zöldség, csak annyira főzöm meg, hogy a zöldségek még picit roppanósak maradjanak.


Ennyi az egész, jó étvágyat! ;) Nektek van valami szuper receptetek? Írjátok meg lent kommentben!


Iratkozzatok fel a blogra, kommenteljetek, illetve kövessetek Instagramon, Facebookon és YouTube-on is! És ne feledjétek, mi a a mondás: eszel, edzel, jól leszel!

475 megtekintés