ÉTREND TERVEZÉS

Online kitölthető adatlap, kérdőív és egy heti étkezési-, vércukorszint- és inzulin-napló alapján fölmérem a cukorbetegséged vagy inzulinrezisztenciád állapotát, meghatározom az anyagcsere-típusodat és megállapítom a céljaidnak megfelelő egyéni kalóriaszükségletedet. Majd ezek alapján meghatározom a napi étkezések számát és az ideális fehérje-, zsír- és szénhidrátbevitelt étkezésenként. Összeállítok számodra egy mintaétrendet, amibe szükség esetén beleillesztem a táplálékkiegészítőket is.

Az étrendtervezés során többféle megközelítéssel dolgozom, lehet az vegetáriánus vagy vegán, teljes értékű növényi étrend, paleolit diéta, LCHF (Low Carb High Fat), azaz magas zsír és alacsony szénhidrát tartalmú diéta vagy időszakos böjtölés. Igazi, személyre szabott étrendet fogsz kapni, ami a te inzulinrezisztenciádhoz vagy cukorbetegségedhez, és a te anyagcserédhez igazodik.
 

DÍJAZÁS: 29.900 Ft/db

KINEK TUDOK SEGÍTENI?

1-ES TÍPUSÚ CUKORBETEG

Életmód tanácsadás, coaching, étrend és edzésterv készítés, személyi edzés

2-ES TÍPUSÚ CUKORBETEG

Életmód tanácsadás, coaching, étrend és edzésterv készítés, személyi edzés

INZULIN-REZISZTENS

Életmód tanácsadás, coaching, étrend és edzésterv készítés, személyi edzés

SZÜLŐK

Életmód tanácsadás, coaching, tudnivalók a betegség működéséről

RÓLAM MONDTÁTOK

HENRIETTA

Orvostanhallgatóként és IR-rel, illetve autoimmun pajzsmirigy betegséggel "felvértezve" én is utánajártam a témának, és mégis hasznos és új információkat kaptam tőled!

ISTVÁN

Ebben a videóban több információt kaptam, mint a dietetikustól, vagy bármilyen füzetecskéből a helyes étkezés megtervezéséhez! Ki szeretném fejezni csodálatomat és megbecsülésemet irántad, hogy nem kevés munkával, utánajárással nagyon sokunknak utat mutatsz!

TÜNDE

Nagyon megszerettelek, nagyon jó amikor valaki ennyire tudatosan próbál segíteni. Nekem IR-em van, és most az útvesztőben próbálok utat keresni. Pont TE kellettél nekem :)

RICHÁRD

Most szeptemberben leszek 10 éve diabéteszes, és a te vlogod és contented eddig szinte a legnagyobb segítség nekem!

ANETT

Régóta keresgéltem egy cukorbetegségről szóló csoportot, felületet, de egyik sem volt igazán az én számíze szerinti. Viszont Te egy valódi Istenáldása vagy. Laza, szókimondó, de mégis abszolút profi és alapos ismeretekkel rendelkező sorstárs.

ÁKOS

Szerintem Tamás az egyik legautentikusabb tanácsadó, akivel 30 éves diabos múltam alatt találkoztam...