CUKORBETEG-ÉLETMÓD

TANÁCSADÁS

Mivel felnőtt fejjel lettem cukorbeteg, jól emlékszem rá, hogy min megy keresztül egy cukorbeteg és családja, amikor diagnosztizálják nála a betegséget. A betegnek kemény harcot kell vívni a saját egójával, el kell és be kell fogadni a betegség tényét, meg kell küzdeni a betegség és az egyén társadalmi elfogadásával a család, a barátok és a kollégák köreiben. Ki kell alakítani egy új életet, amiben nem csak a táplálkozás, a sport és a gyógyszeres terápia, de az egyén lelki egészsége is ugyanolyan fontos.

A cukorbeteg-életmód tanácsadás vagy coaching során segítek egy boldog, élhető élet kialakításában. Mindegy, hogy újonnan felfedezett vagy régebb óta meglévő cukorbetegséged vagy inzulinrezisztenciád van, vagy olyan szülő vagy, akinek gyermeke érintett a betegségben. Személyes beszélgetések során tárjuk föl a problémákat, kérdéseket, és segítek megtalálni rájuk a megoldásokat és válaszokat.
 

DÍJAZÁS: 7900 Ft/óra

KINEK TUDOK SEGÍTENI?

1-ES TÍPUSÚ CUKORBETEG

Életmód tanácsadás, coaching, étrend és edzésterv készítés, személyi edzés

2-ES TÍPUSÚ CUKORBETEG

Életmód tanácsadás, coaching, étrend és edzésterv készítés, személyi edzés

INZULIN-REZISZTENS

Életmód tanácsadás, coaching, étrend és edzésterv készítés, személyi edzés

SZÜLŐK

Életmód tanácsadás, coaching, tudnivalók a betegség működéséről

RÓLAM MONDTÁTOK

HENRIETTA

Orvostanhallgatóként és IR-rel, illetve autoimmun pajzsmirigy betegséggel "felvértezve" én is utánajártam a témának, és mégis hasznos és új információkat kaptam tőled!

ISTVÁN

Ebben a videóban több információt kaptam, mint a dietetikustól, vagy bármilyen füzetecskéből a helyes étkezés megtervezéséhez! Ki szeretném fejezni csodálatomat és megbecsülésemet irántad, hogy nem kevés munkával, utánajárással nagyon sokunknak utat mutatsz!

TÜNDE

Nagyon megszerettelek, nagyon jó amikor valaki ennyire tudatosan próbál segíteni. Nekem IR-em van, és most az útvesztőben próbálok utat keresni. Pont TE kellettél nekem :)

RICHÁRD

Most szeptemberben leszek 10 éve diabéteszes, és a te vlogod és contented eddig szinte a legnagyobb segítség nekem!

ANETT

Régóta keresgéltem egy cukorbetegségről szóló csoportot, felületet, de egyik sem volt igazán az én számíze szerinti. Viszont Te egy valódi Istenáldása vagy. Laza, szókimondó, de mégis abszolút profi és alapos ismeretekkel rendelkező sorstárs.

ÁKOS

Szerintem Tamás az egyik legautentikusabb tanácsadó, akivel 30 éves diabos múltam alatt találkoztam...